Sanofi

Please choose your country to learn more about
the products available in your market.

Europe
South America
Asia / Australia / Africa

Tar hånd om hosten din

product bisolsek
product bisolsek

Bisolduo® Sugetabletter

image

Året rundt er vi eksponert for ytre faktorer som kan føre til tørrhoste og irritert hals. Dette inkluderer klimaanlegg om sommeren, sentralfyring og tørr luft om vinteren og pollen om våren. Videre kan en forkjølelse være forbundet med tørrhoste og irritert hals på grunn av betennelse i svelget.

Bisolduo® er en sugetablett med et dobbelt lag av naturlige ingredienser som gir deg en dobbel effekt:
* bidrar til å fukte og lindre halsen og til å dempe hosten
* bidrar til å beskytte halsen mot ytterligere irritasjon

Bruksområde

Bisolduo® Sugetabletter brukes for å bidra til å bryte syklusen av halsubehag og tørrhoste ved å roe ned irriterte slimhinner i munn og svelg. Dette bidrar til å redusere symptomene på tørrhoste og demper trangen til å hoste.


Den inneholder alun og islandslav.

Alun er et naturlig forekommende minderal, som med sin sammentrekkende effekt fungerer som en barriere mot bakterier og infeksjon og bidrar derfor til å beskytte halsen din mot ytterligere ubehag og irritasjon.

Islandslav virker beroligende på slimhinnene i halsen. Planteslimet i ekstraktet virker som en beskyttende film mot ytterligere irritasjon på de irriterte slimhinnene i halsen.

Dosering

Voksne og barn over 6 år: opp til 8 sugtabletter per dag, avhengig av dine individuelle behov.

Innholdsstoffer

Bisolduo® Sugetabletter Sitron/Eukalyptus inneholder alun og islandslav. Andre innholdsstoffer: sorbitol, silika, smak (sitron, Frescofort arome, eukalyptus), talkum, polyetylenglykol, xantangummi, kurkumin, magnesiumstearat.

Bisolduo® Sugetabletter Jordbær/Mint inneholder alun og islandslav. Andre innholdsstoffer: sorbitol, silika, smak (jordbær, Frescofort arome, grønnmynte), talkum, polyetylenglykol, xantangummi, rødbete, magnesiumstearat.

Bisolduo® er sukkerfri, glutenfri og laktosefri.

Pakningsvedlegg

Les pakningsvedlegget nøye før bruk. Kontakt helsepersonell dersom du har spørsmål.

Les pakningsvedlegget her

Disclaimer

Ved å bruke denne linken forlater du sanofi-aventis Norge AS sitt nettsted. Denne linken er kun for informasjonsformål, sanofi-aventis har ikke ansvar for det eksterne nettstedet. Vil du fortsette?

OK Avbryt